Seventeen forever

Hej på er! 
 
Idag är det en lagom gnällig, trött och less Erika som sitter vid tangenbordet. So what else is new tänker ni säkert nu med en rätt rejäl dos sarkasm. Och jag kan inte annat än bara hålla med er. Men idag känner jag att det är en sån där dag då man helst bara vill gå och dra något gammalt över sig som aldrig varit nytt och bara glömma världen omkring. För det första så kunde jag inte somna i natt, så jag har snart varit vaken i 35 timmar. För det andra så började min föreläsning kl 8:15 idag, och som om inte det var underbart nog så höll den även på i 4 h:):) Och för det tredje så har jag dragit på mig en förkylning från helvetet, febern är on fleek slaying the last of my remainings, täppt i näsan och allt är bara sådär allmänt fab<3 
 
Idag har verkligen inte varit en bra dag, och det kommer låta så klyschigt mig att säga "tur jag har världens bästa pojkvän som alltid finns där för mig" But that's how it fucken is. End of story.
 
Oh well, ska snart göra ett nytt försök till att gå och lägga mig:)):) Imorgon är det plugg hela dagen som gälle roch om min hälsa tillåter så ska jag föröska hänga med introgruppen till Stadsparken.
 
Pugs and kisses!
Vardag | |
Upp