Två år yngre

Har dåligt samvete över att jag bloggat så dåligt på den senaste tiden så jag googlade runt lite och hittade den här "utmaningen" eller vad man ska kalla det, som går ut på att skriva ett brev till sig själv. Oh lord, har förändrats så mycket på dessa två år så det finns mycket att säga haha. Let's do this!
 
 
Erika, lägg inte så mycket tid på att fundera på vad som gick fel. Ibland så blir det inte alltid som man vill och ibland så kan man helt enkelt inte styra över det, hur gärna man än vill. Morgondagen kommer att komma med nya problem och utmaningar, så lägg inte alldeles för mycket energi på de problemen som finns just idag, det kommer nya. SNÄLLA, släng alla dina märkeskläder och sluta fundera på om du ska köpa en stickad tröja från Odd Molly eller Gant nästa månad, för innerst inne så vet du att det där är inte alls du. Du vet själv om att du bäst trivs i svart, att du helst ser ut som en häxa än som en fru till en hockeyspelare i NHL. Snälla, sluta direkt och stå upp för vem du egentligen är. För sanningen är den, att de som du hoppas på ska lägga märke till dig är inget annat än ett gäng förlorare. Du är bättre än såhär, sluta jaga de som inte ens kan uppskatta dig för den du är, och nästa gång någon säger att din musiksmak är hemsk, gör mig en tjänst och klipp till människan. För någon gång måste det faktiskt vara nog.
 
Upskatta den tiden du har med dina vänner nu, för snart kommer alla att spridas för vinden, en dag så kommer du undra hur fan du kunde ens vara vän med vissa och du kommer att sakna de som du blev dålig att hålla kontakten med. Du kommer att undra vad de håller på med och om du ska höra av dig, men sedan kommer du bestämma dig för att du kan göra det imorgon, och sedan kommer månader att ha passerat fast det känns som veckor. Ta vara på den tid du har med dina vänner nu, njut. 
 
Släpp alla bekymmer med din cikt och ditt utseende, för oavsett vad vågen visar så kommer du ändå ALDRIG bli nöjd. Det spelar ingen roll hur mycket du väger, hur stora bröst du har eller om du har lovehandles, för i dina ögon så kommer det ändå aldrig vara bra nog. Så det är lika bra att lägga det åt sidan och vara lycklig, du älskar mat och allt som kommer med det. Jag vet att du ibland undrar hur det skulle kännas att äta hur mycket som helst utan att ha dåligt samvete, är det inte dags att börja våga? Testa hur frihet känns? Lämna ångesten bakom dig?
 
Jag vet hur det känns, att få hjärtat krossat gång på gång. Att bli kär i någon alldeles för snabbt, och tro att den här gången så är det minsann rätt. Han är den rätta. Men det är samma sak varje gång, det är alltid något som fått dem att gå, och du måste förstå att det inte är ditt fel. Vissa saker händer av en anledning och du måste våga släppa kontrollen och lita på att en dag så kommer det dyka upp någon som kommer älska dig för den du är. En kväll i oktober så kommer han att stå utanför Pitcher's vid slottet och vänta på dig. Han kommer att vända sig om och le mot dig, och då kommer du känna att det här kan bli någonting bra. Ni kommer att öppna upp er för varandra och förundras över hur mycket ni har gemensamt och till slut, en kväll påväg hem, så kommer han att kyssa dig vid en järnväg och säga att han vet att han älskar dig trots att ni bara känt varandra i två veckor. Och du kommer känna likadant, du har aldrig känt såhär förut, men du kommer att veta med säkerhet att den här gången är det rätt.
 
Du kommer stöta på många problem, du kommer tvivla över livets stora val, du kommer att gråta över all den ångest som skolan fört med sig och du kommer börja få dåligt samvete över att du inte längre är lika vältränad som du en gång var. Men vcaar inte orolig Erika, för det kommer att ordna sig. Du har tagit dig igenom så mycket redan och du har en krigares vilja och en sjömans hjärta. Lyssna på pappa, våga be honom om råd och hjälp när du tvivlar, det är okej att inte kunna klara av allting själv. Det är något man också måste lära sig. Det är inte lätt alla gånger, men om det är någon som kan klara av allt är så är det du. Våga stå upp för dig själv, tro att du kan, ge aldrig upp, gå med huvudet högt, var rädd om det du älskar. 
 
 
Med all kärlek, 
 
Erika. 
Vardag | |
Upp