OITNB

Hellooo! Idag är det en förbannat trött Erika som sitter vid tangentbordet. Hade världens sjukaste insomnia igår natt och jag kunde verkligen inte somna, givetvis så var det jag som skulle öppna campingen idag också, vilket innebar att jag får lov att gå upp kring 6-tiden för att hinna till Rättvik innan 07:15. När klockan blev kring halv 6 gav jag upp, jag kunde verkligen inte somna så idag har jag dygnat. Känner att hela min kropp skriker efter sömn, lika min syn. Är så himla trött att jag börjar se suddigt, men jag ska försöka hålla mig vakne ett tag till och sen ställa klockan på 9 imorgon så jag får en hyfsad dygnsrytm och så att jag kan sova i natt istället. Att inte kuna sova är utan tvekan bland det värsta jag vet och jag går snart in på min 34:e vakna timme. Men å andra sidan när jag tänker efter så kanske jag ändå varit med om värre.. Jetlag från att resa över hela Europa och Asien ain't to play with.. 
 
Oh well, hoppas att ni alla har haft en nice tisdag. Pugs and kisses!
Vardag | | Kommentera |

Reincarnate

Hej på er! Idag är det min enda lediga dag den här veckan, såå skönt och välbehövligt! Idag så har jag inte gjort något annat mer än att ta det lugnt, har kollat på Game of Thrones och Orange is the new black. Nu ska jag ta och vila lite och sen bege mig till gymmet tillsammans med Elin, försöker sakta men säkert komma igång igen. Vill koma ifrån den här perioden jag är i då motivationen inte är på topp. Men tror att man kan behöva sådana perioder också, när man prioriterar annat än träning. Förut fanns det inte på kartan för mig att missa ett enda träningspass i veckan, men när jag flyttade ner till Örebro så fanns det så mycket annat att fokusera på. Introduktionen, skaffa nya vänner och lära känna dem bättre, utforska staden och umgås varje vaken sekund med Kevin. Tack vare detta så blev jag mer och mer fri från mitt sjuka beteende som var och hälsade på mig i vintras igen. Men jag tror ändå att allt det berodde på att jag var stressad och bar omkring på mycket ångest tack vare skolan. Så ett sommarlov och några månader borta från skolbänken kommer nog vara mer än behövligt för mig. 
 
Imorgon är det jobb som gäller igen och resten av veckan. På fredag kommer Kevin upp hit och sen nästa vecka åker vi till Spanien, så nice!!
 
Ha det!

 
Vardag | | Kommentera |

570

Hello!! Lite frånvaro här igen, I'm sorry. Men har jobbat hela veckan mellan 15-22 och det första jag tänker på är inte att blogga, som sagt.. I'm sorry. Som ni säkert redan förstår så har jag inte alltför mycket att berätta heller då mina dagar inte består av något annat än jobb. Är så redo för lite ledighet, mindre än 2 veckor kvar till Spanien nu!
 
Hoppas ni får en fortsatt bra midsommarhelg!
 
Äntligen lite nytt från Motionless In White!
 
Musik, Vardag | | Kommentera |
Upp