Finals and role models

Hallå! ÄNTLIGEN FREDAG och jag har fått tillbaka min tenta som visade, mot alla odds, ett G. SÅ SKÖNT. Så nu är Kriminologi officiellt en avslutad kurs och nu kan jag lägga fullt fokus framåt. Idag så har jag inga större planer, blir en myskväll hemma med Kevin men innan så ska vi kila runt på stan lite när han kommer hem efter jobbet. Jag "behöver" en Dipbrow pomade från Anastasia och fler lösögonfransar. Oh by teh way, innan jag glömmer, jag funderar på att byta bloggportal, har alltid bloggat på blogg.se men jag kommer att förvarna er om och när det blir.
 
 
Men, nu till det jag egentligen ville skriva om. Förebilder. Jag är så stolt över mitt asiatiska arv, och jag önskar ibland att jag hade mer asiatiska drag än vad jag egentligen har. Så idag vill jag prata om de som är mina största inspirationskällor och förebilder inom skönhetsindustrin som dessutom är asiatiska. 
 
First up: Nikita Dragun. Lord have mercy on my soul, PERFECTION. Älskar hennes ögon, älskar allt! Det som gör Nikita till en förebild för mig är att hon vågar stå upp för sig själv och gå sin egen väg oavsett vad samhället anser vara rätt. Nikita är transsexuell och hennes livs historia, och om hur vägen från kille till tjej har varit, så inspirerande. För mig är mod att våga stå upp för sig själv och våga vara den man vill vara. 
 
  
 
Bretman Rock. Ni har säkert sett honom flera gånger på Instagram, Bretman är one of a kind, which is why I love him so much. Nej men på riktigt, hans ögonbryn är goals och jag tycker, att han är en perfekt förebild för så många människor . Han bryr sig inte om vad andra tycker han är over the top och kör sitt eget race, och det sättet han möter kritik på är just out of this world, vill ni se humor och få nice makeup tips så följ Bretman ASAP. Åh justja, han är också filippinsk, so yeah, explains his awesomeness.
 
 
 
 
 
 
Kim Thai. First of all, det är ju uppenbart att Kim är extremt jävla goals. Men det som gör Kim till en förebild för mig är att hon kombinerar sitt intresse för smink tillsammans med studier på universitetsnivå. För er som inte vet så mycket om Kim så är hon relativt ny på Youtube och jag tror hon har kring 250.000 följare. MEN, trots att hon är ny så har hon redan hunnit med ett samarbete med Ofra (ett väldigt stort märke inom skönhetsindustrin). Förutom att Kim är drop dead gorgeous så är hon all about body positivity, fler sådana människor behövs i en industri som är så ytlig<3
 
 
MUA, Vardag | |
Upp