30th of november

Hej på er! har blivit ännu ett ofrivilligt långt upphåll här igen, men jag har varit upptagen med så mycket annat. Försöka få vardagen att gå ihop samtidigt som tentan är nu vecka bort och ångest är återigen påtaglig. Den här tentan har ett så annorlund upplägg än vad jag är van vid så det känns väldigt nervöst, känns som att det kommer vara enkelt att göra helt fel. Men skam den som ger sig! 
 
Idag så ska jag bara sitta inne och plugga, vilket ungefär är planen för resten av veckan.. På fredag väntar delkursens sista seminarium och efter det så kommer jag och Kevin åka upp till Sälen för att bara ta det lugnt och bara vara. 
 
Nu ska jag återgå till pluggandet och sen kila iväg till gymmet en sväng. Hoppas ni får en fortsatt bra onsdag!
 
 
 
Vardag | | Kommentera |

BMTH

Hej på er! Hoppas att ni har fått en bra start på helgen. I know I did. Igår så var jag och Kevin iväg till Stockholm för att se Bring Me The Horizon på Hovet, vi åkte direkt efter att jag blev klar på mitt seminarium så det blev en låång dag. Men det var så värt det. Förbanden var lite sisådär, Basement, som jag aldrig hört talats om ens var kanske inte det bästa bandet, While She Sleeps var dock riktigt bra. Och Bring Me The Horizon. LORD SWEET JESUS!!! Alltså jag hade gåshud under hela deras spelning, och givetvis, grät jag när de avslutade med Drown. Så sjukt ändå hur mycket en enda låt kan sätta spår i en. Nu har ju jag visserligen tagit det ett steg längre och tatuerat in texten över mina revben, men ni fattar. Det är snart två år sen Drown släpptes och jag har fortfarane samma känsla som när jag hörde den för första gången. Var riktigt nöjd med deras setlist och jag fick höra alla mina favoritlåtar, inklusive Oh No och Follow You som är lite lugnare i tempot så jag blev glatt överraskad, hör inte till vanligheterna att metalband kör sina lugna låtar på konserter. So over all, så var det en riktigt lyckad kväll. 
 
Vi åkte hem direkt till Örebro och kom hem kring 1-tiden, somnade rätt snabbt och vaknde idag vid hlav 10. har hunnit att plugga, diska och plocka undan lite saker i lägenheten för att göra plats för allt julpynt som ska in haha. Kevin slutar jobba vid 16, då kommer han och hämtar upp mig sen åker vi in till Marieberg och IKEA tillsammans med hans bror för lite shopping. YAAAAS<3
 
Hoppas ni får en bra lördag, pugs and kisses!!
 
Vi hade sittplatser igår, men utsikten var bra ändå! Rätt skönt ändå så man slipper stå och oroa sig för att hamna i en mosh-pit eller en wall of death. Nu kunde man bara sitta ner och enjoy the show.
 
 
 
Vardag | | Kommentera |

23/11

Hej på er! Hoppas att alla har haft en bra onsdag än så länge! Jag hade jättesvårt att somna inatt pga tandvärk, jag var till tandläkaren tididgare under tisdagen och kollade upp min tandköttsinflammation som jag dragit på mig. De fick lov att slipa (kändes i alla fall som at de gjorde det??) runt tänderna längst bak, och spola rent etc. Vilket gjorde ont like a motherfucker.. Så som sagt, hade svårt att sova och jag hade planerat att gå iväg till gymmet tillsammans med Moa imorse men skippade det eftersom jag endast hade sovit 3 h då. Så jag sov vidare till halv 10, käkade lite frukost och började plugga lite. Har ett par seminariefrågor som måste göras och några artiklar som måste läsas.
 
Men ikväll är det avtackning för introduktionen så då blir det att lägga böckerna och datorn åt sidan ett tag. Fick även tillbaka min tenta igår, den om vetenskaplig metod, jag var beredd på omtenta men jag fick VG och 59/60 möjliga poäng så det om något är ju värt att firas idag!
 
Nu ska jag bara vänta på att Kevin kommer hem från jobbet sen ska vi gå runt på stan ett tag, behöver lite saker inför ikväll osv. 
 
Hoppas ni får en fortsatt bra onsdag, pugs and kisses!
 
Snart är det dags för den bästa tiden på året! Har dock redan tjuvstartat och börjat lyssna på julmusik, i helgen ska lägenheten dekoreras. Det är ju ändå första adevnt då, therefore it's more than okay. 
 
 
 
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp