Makeup Storage

Som jag berättade i ett tidigare inlägg så var jag och Kevin till IKEA för några dagar sen och köpte lite hyllor och förvaring. Min högsta prioritering den här månaden när CSN kom var att köpa sminkförvaring, det har sett ut som ett jävla bombnedslag i badrumsskåpet ett bra tag och det började bli svårt att till och med att hitta saker. Så jag köpte de här behållarna från IKEA som heter "Godmorgon", akrylbehållare har en tendens att vara lite dyra men de här kostade runt 100-150 kronor (tror inte ens att de är akryl men who cares). Men blev i alla fall riktigt nöjd med dem och det fick plats jättemycket och framför allt blev det ÄNTLIGEN ordning i skåpet! Om det är någon som vet vart man hittar relatuvt billiga akrylbehållare som man kan beställa hem/ köpa i butik här i Sverige, let me know!
 
 
Faktuskt imponerad över hur mycket som faktiskt fick plats här, rymde alla mina paletter.
 
 
Den här behållaren tillhör egentligen behållaren ovamför, men det tog bort så mycket annat utrymme så tog bort den.
 
Det här är 3 oliak behållare men satte dem ovanpå varandra for now, finns typ inte plats för alla haha. 
 
 
Vardag | | Kommentera |

I think we're doomed

 
 Inte långt kvar nu tills vi ses på Hovet, this is gonna be a big one, I just know it.
 
 
 
Vardag | | Kommentera |

Halloween

Hej på er! Har haft fullt upp de senaste dagar, bland annat med tentaplugg, ommöblering i lägenheten och storstädning. Blev klar för någon timme sen så nu kan jag äntligen slappna av och njuta av att det faktiskt är helg. Typ.. Jag måste hinna plugga hela helgen inför tentan nästa vecka, men imorgon ska jag hem till Julia för halloweenförfest (säger man så haha?) sen ska vi dra vidare till någon krog, men vi år se hur det blir för min del. Vill helst vara någorlunda pigg på söndag ändå. Oh well! resten av kvällen ska jag fixa min halloweendräkt sen ska jag bara ta det lugnt och vänta på att Kevin kommer hem, han jobba natt natten till idag och idag mellan 15-22 så har basically varit ensam hela dagen. No biggie egentligen, men är man van att nästan konstant ha sällskap så är det lite tomt ändå. Men jag har ju en glassburk i alla fall, duger bra det med!
 
 
Hoppas ni får en mysig fredag!
 
 
I torsdags var jag och Kevin till IKEA för att köpa lite hyllor och förvaring för att göra om i lägenheten sen var vi in till Marieberg också efteråt. Var in på Eleven och köpte lite smink, en primer från Elf som jag velat testa ett tag och sen en ny foundation... Igen. Märkte för ett tag sen att min foundation har en svag rosa underton och det ser så dumt ut på mig, så köpte en blekare och en med en gul underton istället.
 
 
 
 
 
 
Vardag | | En kommentar |
Upp