Svar till: Hjärtat talar sant

Hello! Long ass day today.. Åkte till skolan vid halv 10 någon gång för att skriva på vårt memo som ska vara inne på måndag. Men vi hade bra flyt och vi fick hela arbetet gjort idag så det känns superskönt, nu kan man ta det lugnt hela helgen med gott samvete. När jag kom hem så tog jag det bara lugnt tillsammans med Kevin och under tiden han spelade WoW passade jag på att ta en powernap hehe, much needed. Sen på kvällen köpte vi med middag hem, har längtat huuur länge som helst efter sushi och nu när jag äntligen fått äta det så var det inte så speciellt ändå? The fuck? Oh well, gott var det i alla fall.
 
Ska gå och lägga mig snart, fortfarande sjukt trött och behöver få vila ut ordentligt imorgon, morgondagen bjuder på en lugn dag hemma och senare på kvällen faddersittning på Strömpis. Godnatt babes!
 
 
Vardag | | Kommentera |

Dom andra

Hellooo! Halva veckan har passerat, under denna förbannat regniga onsdag så har jag suttit i skolan och lyssnat på två föreläsningar samt börjat förbereda det memo som ska vara inne på måndag nästa vecka. Wohoo. Out fuckin standing.. Men får ta och stay positive, snart är den här jävla kursen avklarad och då är det sommar och jobb för min del som väntar. Plugg i all ära men ska bli så himla skönt att bara få jobba och inte behöva oroa sig över hur många högskolepoäng man har/måste få. 
 
Oh well, Kevin åkte till jobbet för en stund sen och jag har diskat och fixat lite i lägenheten. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och kolla på penny Dreadful, plugget kan vänta tills imorgon. Ha det!
 
 
Förresten! Asking släppte en ny musikvideo idag till deras låt "Here I am". Lyssna. Ni kommer tacka mig. 
 
 
Musik, Vardag | | Kommentera |

Den vänstra stranden

Hello guys! Förlåt för den kassa uppdateringen under helgen, men basically så har jag haft fullt upp hela helgen, varenda minut ungefär. Pappa kom hit i fredags, vi gick ut och åt tillsammans och sen följde han med hem till mig och Kevin och kollade på film. Under lördagen så åkte jag och pappa till Marieberg för lite shopping, pappa var supersnäll och köpte ett par nya Vans till mig. HUR NICE?!! Ett par Old Skool som jag har velat haft i evigheter. Sen åkte vi in till Örebro fö rlite lunch och en promenad till Stadsparken. På kvällen så åt vi middag hemma hos oss och sen satte vi oss på sportbaren som ligger på bottenvåningen i huset. Sen vid typ 11 någon gång mötte jag upp Linnéa vid Järntorget och kilade vidare mot Rock bar och mötte upp Kevin och hans kompisar. På söndagen var vi till Svampen och kikade runt lite där innan pappa begav sig hem.
 
Back to reality idag och det är min näst sista skolvecka på universitetet för det här läsåret. Har tenta nästa vecka och jag känner mig lugn inför det så ingen stress, något seminarium mer som ska hinnas med, en föreläsning och rättegångsspel, annars så är det lugnt. 
 
Hoppas ni har haft en toppenhelg!!
 
En av de finaste låtarna Kent någonsin producerat
 
 
Musik, Vardag | | Kommentera |
Upp