Och när paniken bryter ut, ler du svagt och viskar till mig: du, är värd att dö för

Så är årets sista dag här, och jag har lovat er att skriva om det bästa under 2016. Men jag tror att ni redan vet. För mig så har de bästa stunderna under 2016 varit de som jag delat med Kevin. En del, kanske mer minnesvärda än andra. Den människa som jag älskar mest av allt här i världen och som jag inte kan tänka mig att leva utan. Och att ha någon som känner exakt samma sak för mig, det är fantastiskt. Jag tänker låta bilden tala för sig själv, inget långt inlägg om detaljer, utan bilden får helt enkelt tala för sig själv. Men det här är det bästa som hänt under 2016.
 
 
 
 
Vardag | | 5 kommentarer |

Återblick 2016 - del 3

Okej, då va r vi framme vid de tre sista månaderna under året. Let's get started!
 
Har inte så mycket att berätta om de här månaderna egentligen, har haft fullt upp med plugg, so what else is new?? Oh well..
 
I oktober så var jag och Kevin på Architects, deras första headlining tour här i Sverige, äbven om jag inte lyssnar så mycket på Architects så var det riktigt bra. Oh! cannot forget, början på oktober så hade jag och Kevin varit tillsammans i ett år.
 
 
Sen i november var jag och Kevin på en till konsert, men den här gången var det Bring Me The Horizon, de spelade på Hovet och det är en konsert jag kommer kunna leva länge på. Sen under december så har jag mycket att berätta, tenta och änner mer plugg så att man skulle hinna ha lite ledigt under jul. 
 
 
 
Imorgon kommer det faktiskt en del 4, men då är det bara ett speciellt tillfälle, det bästa under året!
Vardag | | Kommentera |

Återblick 2016 - del 2

Igår så glömde jag att lägga upp återblicken får våren, så idag slår jag ihop våren och sommaren 2016, lite längre inlägg men desto fler bilder. Passar på att lägga upp det här nu innan jag börjar på att packa osv, idag åker jag tillbaka till Örebro. 
 
April, Maj, Juni, Juli, Augusti och slutligen September. 
 
Under våren så var jag, som ni säkert redan vet, inne i min bubbla fortfarande, det var mycket i skolan och jag kunde knappt vänta tills att terminen skulle vara över. Men, jag hann med en episk hemmafest med alldeles för mycket alkohol för min lilla kropp, jag och Julia blev vänner (efter ett orimligt långt deeptalk på toaletten på hemmafesten), och jag blev fadder i introgruppen "Alice i underlandet".
 
 
Under sommaren så bodde jag hemma i Mora och jobbade på Siljansbadets camping för andra året. I och med att Kvein jobbade natt så kunde han komma och hälsa på en vecka då och då. Så det blev en utflykt till Helvetesfallet, Björnparken. Jag tvinagde med pappa på utflykt också eftersom att jag tjatade om att jag ville klappa en ko haha. 
 
 
I somras så var jag och Kevin på vår första semester tillsammans, vi var till Torrevieja i en vecka, såå mysigt och jag hoppas att vi åker tillbaka snart. 
 
 
Under augusti och september så var jag fadder och det var vl ungefär det som gällde under båda månaderna. Hade fullt upp hela tiden vilket i sin tur ledde till att jag fick sömnproblem, MEN introduktionen var superkul och jag rekommenderar det verkligen att testa att vara det under tiden ni pluggar på universitet. Det bästa av allt vara att jag träffade en massa nya människor och nya vänner. Åh justja, jag tatuerade mig också. 
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp