Ut på okänt hav

Hej på er! Det har varit några intensiva dagar så jag har knappt ens skänkt en tanke åt att jag faktiskt har en blogg att uppdatera också. I fredags så käkade jag lunch tillsammans med några vänner och sa därefter hejdå till dem. På kvällen sen så var jag ut och åt med pappa och Charlotte på Strand och lite senare så försökte jag mig på att sätta ihop en byrå, vilket sket sig så Elin och hennes pojkvän fick komma och hjälpa mig hehe. Usch, var så jobbigt att säga hejdå till Elin. Det var norrsken ute när vi sa hejdå, förstår ni hur fin stund det var?
 
Igår så flyttade jag ner hit till Örebro och senare på kvällen så begav jag mig till campus för förfest med hela Sobrasektionen sen drog vi vidare till Kåren (typ det roligaste jag någonsin har varit med om). Fick även träffa min introgrupp som var huur skön som helst så än så länge har det börjat bra. Idag så har vi storhandlat, jag har fortsatt fixa lite i mitt rum och sen har vi bara chillat. 
 
Imorgon är det min första riktiga skoldag, introduktion för den första kursen jag kommer att läsa och jag ser verkligen framemot det. Senare på dagen så är det stadsvandring med sektionen och sen picknick med introgruppen. 
 
Lång uppdatering nu, men nu vet ni i alla fall att jag lever och att jag numera är Örebrobo. Ha det!
Vardag | | Kommentera |

I wouldn't hold my breath if I was you

Veckan börjar sakta men säkert att lida mot sitt slut och jag börjar smått få flyttångest. Jag vet innerst inne att det verkligen är det här jag vill. Men samtidigt så vill jag verkligen inte flytta, vill inte flytta ifrån min familj och mina vänner. Har börjat säga "vi ses" till vänner och samtidigt som jag vill hinna spendera så mycket tid med dem som möjligt så vill jag vara hemma också. Sitta ute i trädgården och läsa, gå ner till hästarna och klappa dem och mata dem med äpplen. Slökolla på tv tillsammans med pappa, känna hur temperaturen i luften övergår från sommar till höst. Ligga i min säng och stirra på väggen på alla teckningar, Asking Alexandrias autografer och mina VIP-biljetter. Det här kommer bli jobbigt, men jag vet att det är nödvändigt.
 
Idag så fortsätter det eviga packandet, men det börjar ändå lida mot sitt slut. Senare så ska jag bege mig mot Frisörvillan för att färga håret hos Malin och ikväll så tänker jag bara vara hemma. Ha en bra torsdag!
Vardag | | Kommentera |

True Friends stabs you in the front

Hej på er! Har haft fullt upp på många olika sätt fast ändå inte. Har fortsatt med att packa inför flytten, det känns som att det aldrig kommer att ta slut på saker som jag måste ha med mig. Ska försöka att städa ur mitt rum här hemma riktigt ordentligt också, men ni vet hur det är. Man hittar något som man trodde att man hade slängt eller något man inte sett på väldigt länge så sitter man med det istället för att städa. 
 
Igår så var jag ut, sista gången här i Mora innan Örebro. Hade såå kul och jag och Elin lämnade knappt dansgolvet på hela kvällen. Mitt hjärta, kommer sakna henne så mycket nere i Örebro<3
 
Avslutar detta inlägg med att dela med mig av Bring Me The Horizons nya låt, True Friends. Jag vet att de flesta av er aldrig någonsin kommer att förstå varför jag älskar dem och liknande metalband så mycket. Men den här låten är ett praktexempel som förklarar varför. Den brutala ärligheten. Texterna som handlar om livet då allting inte är så bra. Deras förmåga till att trösta tusentals människor då deras musik strömmar ur en högtalare eller ur ett par hörlurar. Vi som vet, vi vet.
 
 
Musik, Vardag | | Kommentera |
Upp