Run free

Tänker inte dra vad jag har gjort idag, det vet ni redan. Det börjar på p och slutar på luggat. Istället så tänker jag bara va tyst och dela med mig av jävligt bra låt som jag hoppas att jag och Johanna kommer få se live om bara 10 dagar. Har väntat på det här sen min födelsedag!! Hoppas ni haft en riktigt bra dag!
 
 
 
Musik | | Kommentera |

I'll wait here, for you. For I'm broken

Min måndag startade tidigare än vanligt idag, kl 10:00 var det möte med UF-företaget med en från kommunen eftersom vi är på jakt efter en rådgivare. Efter så tog jag en tidig lunch med en av mina allra bästa vänner på Kaffestugan och satt där en bra stund. Gick hemskt långsamt i skolan idag men fick iallafall tillbaka mitt juridikprov och jag blev supernöjd! Dessvärre finns det ingen tid till att fira det utan nu är det bara till att fortsätta med en massa andra uppgifter istället. Okej, nu får jag det att framstå som 1000 gånger värre än vad det egentligen är, skulle säga att jag är en expert när det kommer till att gnälla, oh well..
 
 
Hoppas ni får en fortsatt bra måndag!!
 
 
 
Var ute och gick igår för att "testköra" mitt nya knästöd då jag gick förbi den här åkern. Så himal vackert! Definitivt en av de bästa fördelarna med att bo på landet!
Foton, Vardag | | Kommentera |

Allén är inte så dålig ändå, när du går bredvid

Idag är det inte vilken söndag som helst, utan idag så blir min andra halva hela 18 år. Jag kommer aldrig någonsin kunna förklara min kärlek till henne. Allt började på en potatisåker för 12 år sen och sedan dess så har det alltid varit vi två. Vi har så många fina minnen ihop, sommaren då vi satt på en åker och drack vin som smaka skit, gången då vi blanda Aquavit och LOKA, vinterkvällen då vi låg bredvid varandra på ishockeyplanen och tittade på stjärnorna, kvällen då vi satt utan för 7-Eleven och skrattade åt allt sjukt vi varit med om under gymnasietiden och alla gånger vi har suttit i din mormors trädgård och pratat om hur det någon gång kommer att vända och att livet kommer bli sådär perfekt som vi alltid drömt om.
 
Vi är så lika, ingen annan kommer någonsin att kunna förstå mig lika bra. Jag är så oerhört lyckligt lottad över att ha en sån fantastisk person i mitt liv. Genom lycka, sorg, tårar och ilska har hon alltid stått vid min sida och alltid gjort så att det känts bättre. 
 
Alicia, jag älskar dig så enormt mycket. Jag hoppas att du får en fantastisk dag så ses vi snart igen <3
 
 
 
(två år gammal bild, det får duga helt enkelt)
 
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp