Cause darling I'm a nightmare dressed like a daydream

Första dagen på lovet spenderades på hotellet och Vårdcentralen. Jobbade först mellan 9 och 13 sen åkte jag till vårdcentralen och kollade upp min asmta som blivit värre, ska kureras med lite starkare medicin så får hoppas att det blir bättre!
 
Har inte några större planer för kvällen, ligga hemma och läsa bara, inte så dumt det heller. Har blivit helt fast i Jojo Moyes bok, Livet efter dig, så himla bra!
 
Ha det!
 
 
Vardag | | Kommentera |

Vi var kaos och önskningar, vi var natten när den blev kall, vi var blixtar och dunder.

PRAISE THE LORD VI HAR ÄNTLIGEN FÅTT SPORTLOV OCH MITT GYMNASIEARBETE ÄR ÄNTLIGEN INLÄMNAT!!!!!! FRAM MED SKUMPAN NU KAN VI PÅBÖRJA FIRANDET AV STUDENTEN!!!!
 
Ok, firandet kanske ska vänta ett tag till men, ändå. Så sjukt lättad och äntligen kan man slappna av lite. Förutom mitt glädjerus så har jag sysselsatt mig med att åka till skolan för att i princip bara få närvaro. Åkte och fikade sen på Wayne's (skräll) åkte hem, käkade och nu sitter jag här.
 
Oklart hur jag kommer spendera kvällen, men rätt så säker på att det blir soffhäng för att ladda upp inför morgondagens arbetspass på hotellet. Ha en bra torsdag!
 
 
(Den enorma lycka man kände igår när man hittade croissantdeg på burk<3 Så idag blev det en lite "bättre" frukost. Så ännu några frukost bilder, skäll 2.0)
 
 
 
 
Vardag | | Kommentera |

Vattenkur

Har påbörjat min s.k. "vattenkur, ska försöka bli bättre på att dricka vatten samt undvika att dricka så jävla mycket kaffe. Det hjälper inte ens längre för att bli pigg så dricker bara för drickandets skull nu. Får se hur det kommer gå, försöka duger...
 
Så har börjat springa runt med en vattenflaska i högsta hugg som innehåller citron, (innehåller C-vitamin, hjälper ämnesomsättningen etc.) citronmeliss som ska hjälpa mot stress (lol kan behövas) och gurka, bra källa till C-vitamin, innehåller en del A-vitamin men gurka är också ett basiskt livsmedel som gör så ph-värdet i kroppen höjs. Om man äter för mycket av t.ex. kött, kaffe och socker så kan kroppen försuras vilket i sin tur leder till att man får dålig syreupptagningsförmåga och dålig ämnesomsättning. Så ja, man skulle kunna kalla det en typ av detox fast ändå inte, jag äter givetvis som vanligt och utesluter inte mat. Det ska man aldrig göra. 
 
 
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp