The little things in life

Hallå! Idag så fick jag hem ett paket från Brallis.se som innehöll lite smink. Beställde en blush palette från Bh Cosmetics som jag velat haft huur länge som helst, eller ja, sen jag såg att Carli Bybel använde den haha. Beställde även concealer från L.A. Girl (som Carli också använder haha) och ett Banana powder från Morphe. Har hunnit testa concealern och paletten, blev riktigt nöjd! Pudret har jag däremot inte hunnit testa ordentligt än, men det är en dag imorgon också. Ska snart kila iväg till universitetet för att tentaplugga, repetera allt inför imorgon osv. Ska bli skönt att få det överstökat, känns ändå som att jag har någorlunda bra koll på allt.
 
Hoppas ni alla får en bra dag! Pugs and kisses!
 
 
Vardag | | Kommentera |

Mornin'

Godmorgon på er! Blir ett ovanligt tidigt inlägg idag haha, kommer faktiskt inte ihåg när jag och Kevin självmant vaknade såhär tidigt.. Oh well! Idag är det ju som sagt inte vilken dag som helst utan det är min sambos och min bättre hälfts födelsedag!!Vi har ingenting speciellt inplanerat idag i och med att Kevin jobbar och jag har tentaplugg som måste göras. Men imorse när han vaknade så fikc han i alla fall sin present av mig som jag tjatat om i ca 100 år. Han fick en klocka av mig från Fossil med "Scene One" (som är vår låt)  ingraverat på baksidan av uret. Han blev jätteglad för den så känner att jag för en gångs skull lyckades med att hitta en nice present haha. 
 
Nu ska jag fortsätta med pluggandet, kommer fortsätta hela dagen och sen ikväll blir det fika tillsammans med Linnéa. Hoppas ni får en bra dag!
 
 
Vardag | | Kommentera |

Hvisk

Hej på er! Ett tag sen jag skrev här men har haft fullt upp med att plugga inför tetan på torsdag. Men jag återvänder i alal fall med some reeeally exciting news, från och med idag så är jag stylist för det danska smyckesföretaget Hvisk. Verkligen jättekul att få representera ett företag på ett kreativt sätt! Länken till min profil på Hvisk kommer ni att hitta bland länkar och i min bio på Instagram, come on and follow me! Är som sagt nu på det här så upptäcker allt som finns att göra där osv, men ska försöka attbli aktiv snart och jag hoppas att det också kommer bidra till att jag blir mer aktiv här!
 
Hoppas ni haft en bra måndag! 
 
 
Klicka på bilden för att komma till Hvisk's hemsida
 
 
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp