High expectations

Hej på er! It is with a heavy heart that i write today.. Okej nu ska vi inte överdriva, men det var j som sagt Örebro International Tattoo Expo idag, biljetterna dit var allt annat än billiga men när jag och Kevin väl kom dit så var det direkt inte mycket att hänga upp i julgranen om man säger så. Vi gick två varv i hallen och sen var det inget mer med det. Visserligen så spelar Mustasch ikväll men ingena v oss är speciellt stora fan av dem så vi ska stanna hemma och kolla på film istället. Inte så illa det heller. Även om Expot var lite av en besvikelse så har resten av dagen varit supermysig, innan expot så åkte vi ut till Kumla för att äta lunch tillsammans med Josh och Carro, vi passade på att storhandla på Maxi innan vi åkte hem och efter vårt korta besök på expot så gick vi runt på stan en stund. Over all a good day ändå.
 
Imorgon är det Valborg och det är fortfarande lite oklart vad som kommer att hända för vår del men förhoppningsvis så kommer det involvera lite vin och drinkar i alla fall. Hoppas ni alla får en mysig fredagskväll!
 
 Gammal favorit som aldrig blir uttjatad<3
Musik, Vardag | | Kommentera |

För första gången på nära håll

Hej på er! Rainy day idga i Örebronx och jag planerar att stanna inne hela dagen och spela xbox, haha. Lämnade som sagt in min artikel igår ochs en åkte jag och Linnéa till Marieberg för lite shopping, although så hittade jag inte så mycket som jag hade hoppats på.. Det finns nog mer butiker av värde här inne centrum än där, men oh well.. You can enver go wrong with a shopping adventure with a good friend. Fick med mig ett par nya jeans (som satt perfekt och för en gångs skull var i perfekt längd, händer typ, ALDRIG.) ett ritblock som är bleedproof så jag kan använd amina Promarkers ordentligt, sen bodywash. Not much men alltid något!
 
Den här helgen så ska jag bara ta det lugnt, imorgon så ska jag först till campus för att planera det kommande grupparbetet sen så ska jag och Kevin spendera heeela dagen på Örebro International Tattoo Expo och avsluta sen med att kolla på Mustasch's spelning. 
 
Hoppas att ni får en bra rainy day!
 
 
 
 
 
Vardag | | Kommentera |

& när paniken bryter ut ler du och viskar svagt till mig: du är värd att dö för

Hej på er! Alltså today is a bloody good day. Har blivit helt klar med min country report, har kollat igenom all text och alla referenser är korrekta. SÅ SKÖNT att äntligen kunna lägga det åt sidan tills det är dags att ladda upp det på Blackboard! 
 
Så idag ska jag ladda ner Sims 2, take a wlak down memory lane med andra ord, handla och tvätta sen bara ta det lugnt tills Kevin kommer hem ikväll. Imorgon ska jag iväg till campus för att lämna några böcker jag lånat, sen ska jag och Linnéa kila iväg till Marieberg för lite shopping. Senare på kvällen kommer Kevins bror och hans flickvän och hälsar på så ska vi kolla på bio och äta middag tillsammans. 
 
 
Ha en bra tisdag!
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp