SWS

Hej på er! Hoppas att ni alla har haft en superbra onsdag. Själv känner jag mig lite småseg men det det funkar. I natt så kunde jag äntligen sova så jag gick och la mig redan vid halv 10 och somande nog rätt så snabbt därefter. Vaknde vid 8 när larmet ringde, gick upp, käkade frukost och satte mig och plggade fram till det var dags att åka iväg på föreläsning vid 1. Efter att jag kommit hem så har jag bara tagit det lugnt och försökt vila bort förkylningen, hoppas på att jag kommer må bättre imorgon så jag kan hänga med introgruppen då vi ska till IKEA tillsammans! Lagade typ den godaste kyckling med cashewnötter till middag idag, har börjat följa en kanal på Youtube som heter Hot Thai Kitchen så kände mig lite inspirerad och taggad på att bli bättre på thaimat. Det blir redan en hel del asiatisk mat här hemma hos oss i och med att jag älskar att laga allt från asien (och äta, givetvis) och Kevin gillar det med, så win win situation!
 
Oh well, nu ska jag ta och läsa lite mer i min kurslitteratur och sen sova, lots of love!<3
 
 
Vardag | | Kommentera |

Seventeen forever

Hej på er! 
 
Idag är det en lagom gnällig, trött och less Erika som sitter vid tangenbordet. So what else is new tänker ni säkert nu med en rätt rejäl dos sarkasm. Och jag kan inte annat än bara hålla med er. Men idag känner jag att det är en sån där dag då man helst bara vill gå och dra något gammalt över sig som aldrig varit nytt och bara glömma världen omkring. För det första så kunde jag inte somna i natt, så jag har snart varit vaken i 35 timmar. För det andra så började min föreläsning kl 8:15 idag, och som om inte det var underbart nog så höll den även på i 4 h:):) Och för det tredje så har jag dragit på mig en förkylning från helvetet, febern är on fleek slaying the last of my remainings, täppt i näsan och allt är bara sådär allmänt fab<3 
 
Idag har verkligen inte varit en bra dag, och det kommer låta så klyschigt mig att säga "tur jag har världens bästa pojkvän som alltid finns där för mig" But that's how it fucken is. End of story.
 
Oh well, ska snart göra ett nytt försök till att gå och lägga mig:)):) Imorgon är det plugg hela dagen som gälle roch om min hälsa tillåter så ska jag föröska hänga med introgruppen till Stadsparken.
 
Pugs and kisses!
Vardag | | Kommentera |

First day of school

Hej på er! Första dagen på det här läsåret är nu avklarad. Om man ens kan kalla det för en första dag, det var bara programinfo idag i 2 h, vår första riktiga förläsning är imorgon. Men av dagens info så har jag redan fått det klart och tydligt för mig att det här inte kommer att bli lätt, men jag ser ändå framemot det och jag hoppas verkligen att jag kommer trivas med Kriminologi som huvudämne. Det verkar huur intressant som helst och tro det eller ej så är det en bred utbildning som kan leda till många spännande jobb!
 
Nu ikväll så ska jag försöka att läsa lite i kurslitteraturen aka boken som är så tung att man skulle kunna mörda någon med den:):)) Men det blir ändå en tidig kväll, börjar 08:15 imorgon och har föreläsning i 4 h.. Sen på kvällen är det Pubrunda med introgruppen. 
 
Ha det!
 
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp