23/11

Hej på er! Hoppas att alla har haft en bra onsdag än så länge! Jag hade jättesvårt att somna inatt pga tandvärk, jag var till tandläkaren tididgare under tisdagen och kollade upp min tandköttsinflammation som jag dragit på mig. De fick lov att slipa (kändes i alla fall som at de gjorde det??) runt tänderna längst bak, och spola rent etc. Vilket gjorde ont like a motherfucker.. Så som sagt, hade svårt att sova och jag hade planerat att gå iväg till gymmet tillsammans med Moa imorse men skippade det eftersom jag endast hade sovit 3 h då. Så jag sov vidare till halv 10, käkade lite frukost och började plugga lite. Har ett par seminariefrågor som måste göras och några artiklar som måste läsas.
 
Men ikväll är det avtackning för introduktionen så då blir det att lägga böckerna och datorn åt sidan ett tag. Fick även tillbaka min tenta igår, den om vetenskaplig metod, jag var beredd på omtenta men jag fick VG och 59/60 möjliga poäng så det om något är ju värt att firas idag!
 
Nu ska jag bara vänta på att Kevin kommer hem från jobbet sen ska vi gå runt på stan ett tag, behöver lite saker inför ikväll osv. 
 
Hoppas ni får en fortsatt bra onsdag, pugs and kisses!
 
Snart är det dags för den bästa tiden på året! Har dock redan tjuvstartat och börjat lyssna på julmusik, i helgen ska lägenheten dekoreras. Det är ju ändå första adevnt då, therefore it's more than okay. 
 
 
 
 
 
Vardag | |
Upp